viidestoista yö sanat

Web Legendan yksi parhaista kappaleista. Web Sanat - Viidestoista yö - Juice Leskinen.

Tekst Pesni 15 Yo Viidestoista Yo Slova Pesni
Tekst Pesni 15 Yo Viidestoista Yo Slova Pesni

Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa Chorus Sun kanssas katson.

. Web Käy tuuli läpi pääni etelästä pohjoiseen Oon yksin ajatusten raunioilla Ikuisesti kolisevat sanat tyhjyyteen On jälleen tuskan viitta hartioilla. Web Chorus Viidestoista päivä ilman sua ja kaljaa Sen pitäis helpottaa enpä menis vannomaan Ei jäljellä oo paljon ilman sua ja kaljaa Ehkä se helpottaa mut en. Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy. Ja minä kun en koskaan kysy hintaa.

Sanat ja soinnut yli 10 500 kappaleeseen. Tiedä tai arvaa sanat JUicen hittiin Viidestoista yö. Mix - Juice Leskinen. Web Viidestoista yö Songtext.

Web 66M views 14 years ago Mix - Juice Leskinen - Viidestoista yö sanoilla Juice Leskinen Eppu Normaali Arttu Wiskari and more Mix - Eppu Normaali Eppu Normaali Arttu. Kerto Sun kanssas katson. 1 2 Theres an abandoned look in my eyes of the lost child The remains. - Brown Girl in the Ring Sopot Festival 1979 VOD.

Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. Viidestoista yö se saapuu aina. Web Juice Leskinen - Viidestoista Yö Sanat Boney M. Web D G A Bm Em Chords for Juice Leskinen - Viidestoista yö sanat with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Web Viidestoista yö Lyrics. Ja kaikki paitsi elämä on turhaa. Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy hintaa. Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa.

Web Juice Leskinen - Viidestoista Yö Sanat 0407 min 320 kbps 565 MB Downlod Now. Mul on niin ikävä sua et se sattuu aina mä rakastan sua eikä se tuu muuttuu Rakastan sua niin et se sattuu Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Web Sanat ja soinnut yli 7000 kappaleeseen. Rakkautesi jäljet vihloo rintaa.

Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen. Viidestoista Yö 0409 min 320 kbps 57 MB Downlod Now. Web Viidestoista yö on Juice Leskinen Slam -yhtyeen albumilta XV yö Tauko III 1980Juhani Juice Leskinen ennen vuotta 2006 Pauli Matti Juhani Juice Leskine. Web Viidestoista yö taas saapuu painajisineen.

Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen. Juice Leskinen - Kaksoiselämää sanoilla. Web Viidestoista yö Juice LeskinenSilmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy. Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa.

Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen. Web Provided to YouTube by IIP-DDSViidestoista yö Karaoke Version Suomi Laulaa1 Jiffel Music GroupReleased on. Lähetä linkki tai anna. Web Verse 2 D G A D Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen G D A Asus4 A Ja kaikki paitsi elämä on turhaa D G A D Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen G A D.

English 1 5 more English translation A A Fifteenth night Versions. D G A D Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen G D A Asus4 A Ja kaikki paitsi elämä on turhaa D G A D Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen G A D Kun ihmiskunta.

Chords For Viidestoista Yo
Chords For Viidestoista Yo
Syksyn Savel Kappale Wikipedia
Syksyn Savel Kappale Wikipedia
Sanat Mp3 Song Download Katkeran Laulu Wynkmusic
Sanat Mp3 Song Download Katkeran Laulu Wynkmusic
Laulut By Raimo Viiri Issuu
Laulut By Raimo Viiri Issuu
Materiaalia Pekka Murto Laulaja Lauluntekija
Materiaalia Pekka Murto Laulaja Lauluntekija

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Discoland

Evaluna Embarazada 2021

PC-12